uitslagen concours hippique van lr nieuwleusen

11 juni dressuur Nieuwleusen
Nicole Schuinder met Pyrieels won de 1e prijs met 208 punten in de B dressuur. Zij werd gevolgd door een hele reeks clubleden in deze ring. 2e werd Moniek De Boer met Fomorkamet met 206 punten. 3e Laura Brinkman met Faloma met 205 punten. 4werd Lisa Uitham met Donnie met 202 punten. 6e Frieda Klein met Ziemolga met 198 punten. 7e Karin Seine met Hatlantic met 196 punten.

In de 2e ring van de B dressuur hebben een aantal dames van plek gewisseld namelijk: 1e  Karin Seine met Hatlantic met 205,5 punten. 2e Frieda Klein met Ziemolga met 200,5 punten en ook Laura Brinkman met Faloma. De 4e plaats was voor Nicole Schuinder met Pyrieels en Moniek De Boer met Fomorka met haalde 200 punten binnen.

In de L1 dressuur was er een prijs voor Marleen Seine met Hatlantic. Zij behaalden een 4e prijs met 189 punten.

Er was een 2e prijs voor Tessa Bons met Giro BST in de L2 dressuur met 199 punten. In de M1/M2 dressuur was er een 2e prijs voor Nikyta Journee met Almiro J.Zij reden M1 dressuur en kregen 208,5 punten voor hun proef. Jori Klein met dokter Tinus een 6e prijs met 210,5 punten in de Z1 dressuur en in de Z2 reed Saskia Bons met Unicum O.a. naar een 4e prijs met 214,5 punten.

17 juni en 18 juni springen
In de klasse B springen werd Suzan Seine met Zafira 2e en Lean de Boer werd met Clyde 5e.

In het L springen werd Suzan Seine met Zafira 1e  en Annemarie Kuiper werd met Goldstrike 2e, Laura Brinkman werd met Faloma 5e. In de 4 jarige rubriek werd  Annemarie Kuiper met Hertogin van de Kouberg 3e.

Op zaterdag werden er ook weer mooie prijzen binnen gesleept; ondere andere door Julian De Boer die in het M springen met zijn paard  Forlan de 3e prijs moest delen met clubgenoot Rutger Gieke met Comtesse De Span.

In de klasse BB won Roel Van Lenthe met Balthasar Z de 1e prijs en Ruben van de Beld met Hildegard behaalde de 2e plaats. Roel Van Lenthe behaalde met Voyante ook nog de 8e plaats en Nicole Schuinder won met Hernini de 9e prijs.

Carolien Weijdeman behaalde met Regal Du Coin de 5e plaats.

In de klasse B springen won Karin Seine met Hatlantic de 7e prijs en Pascal Van der Kolk sleepte met zijn paard Google de 9e prijs in de wacht. Ook Lisa Uitham viel in de prijzen met Donnie; zij behaalde de 11e plaats in het deelnemersveld van bijna 70 combinaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.