Home / archiefcentraal / tuinman uit arrien loopt kate middleton tegen het lijf

tuinman uit arrien loopt kate middleton tegen het lijf

“Ik ging aan het eind van de dag nog even de planten water geven en toen liep ik ineens tegen Kate Middleton op. De beveiliging schreeuwde ‘ga aan de kant’. Het ging allemaal heel snel, maar ze lachte nog even lief naar me”, aldus de tuinman tegen RTV Oost.

Koningin Elisabeth
Het is niet onbekend dat de Engelsen houden van tuinieren. Ook Koningin Elisabeth is een fervent bezoeker van de Chelsea-tuintentoonstelling en dus was de vrouw van haar kleinzoon, Prins William, ook aanwezig.

“Van generatie op generatie wordt tuinieren doorgegeven in Engeland. Dat is bij ons niet zo. Ik ken veel jongeren die alles dichtstraten, omdat dat makkelijk is voor tijdens de barbecue. Ik vind dat toch een beetje zonde eigenlijk”, aldus de tuinarchitect.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.