Home / archiefcentraal / sv dalfsen zoekt vrijwilligers

sv dalfsen zoekt vrijwilligers


Verzorger/sportmasseur (m/v)

SV Dalfsen zoekt een verzorger/sportmasseur (m/v) die onder andere de begeleidingsstaf rond het eerste elftal komt versterken. De verzorger/sportmasseur dient beschikbaar te zijn op trainingsdagen (woensdag- en vrijdagavond) en op de wedstrijddag (zondag). De vereniging beschikt over een eigen verzorgingsruimte.

De intentie is om met elkaar een verbintenis voor meerdere jaren aan te gaan. Een vergoeding en ondersteunende cursussen zijn bespreekbaar. Ervaring is een pre, maar ook degenen die graag een start willen maken als sportmasseur zijn van harte welkom om te reageren.

Coördinator selectie-elftallen senioren
SV Dalfsen zoekt een coördinator die zich focust op de selectie-elftallen in de seniorenafdeling. Daarbij gaat het om Dalfsen 1 en Dalfsen 2. De coördinator is het aanspreekpunt voor de leiders en trainers, neemt deel aan het overleg over de teamindeling en werkt nauw samen met de coördinator van de lagere elftallen.

Coördinator lagere senioren
SV Dalfsen zoekt een coördinator die zich focust op de lagere seniorenelftallen. Daarbij gaat het om Dalfsen 3 tot en met Dalfsen 7 en het veteranenelftal. De coördinator is het aanspreekpunt voor de leiders en trainers, neemt deel aan het overleg over de teamindeling en werkt nauw samen met de coördinator van de selectie-elftallen.


Assistent-trainer/grensrechter A1 (1e klasse)

Het eerste seizoen met volledig samengevoegde A-junioren van SV Dalfsen en ASC’62 zit erop. A1 pakte het kampioenschap en A2 speelde keurig in de middenmoot. A3 promoveerde in de najaarscompetitie en wist in een zware voorjaarscompetitie knap punten te sprokkelen. Met een goed gevoel gaan de Combi A-junioren op weg naar het nieuwe seizoen.

Voor het seizoen 2016/2017 zijn de Combi A-junioren op zoek naar een assistent-trainer c.q. grensrechter voor de A1. Als assistent-trainer werk je nauw samen met trainer Jurgen Beuwer. Je denkt mee over de speelwijze en de opstelling, bent regelmatig aanwezig bij trainingen en vervangt de trainer als deze afwezig is. Tijdens wedstrijden functioneer je als grensrechter.


Grensrechter B1 (1e klasse)

SV Dalfsen zoekt een grensrechter voor de B1. Dit elftal handhaafde zich afgelopen seizoen knap in de 1e klasse en speelt komend seizoen dus weer op dat niveau. Als eersteklasser krijgt B1 vrijwel wekelijks te maken met KNVB-scheidsrechters. Schuilt in jou de juiste assistent-scheidsrechter voor dit team?


Leider B1 (1e klasse)

SV Dalfsen zoekt een leider voor de B1. Als leider werk je nauw samen met trainer Niek Ekkelenkamp. Je zorgt ervoor dat er gevoetbald kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het wedstrijdformulier, de spelerspasjes, het rijschema, enzovoorts. Kortom, alle randzaken buiten het veld.


Leider B2 (4e klasse)

SV Dalfsen zoekt een leider voor de B2. Als leider werk je nauw samen met de trainer en zorg je ervoor dat er gevoetbald kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het wedstrijdformulier, de spelerspasjes, het rijschema, enzovoorts. Kortom, alle randzaken buiten het veld.


Keeperstrainer C-, D- en E-jeugd

SV Dalfsen zoekt een keeperstrainer die zich focust op de ontwikkeling van de keepers die uitkomen in de C-, D- en E-jeugd. Op woensdagavonden krijg je van 18.00 tot 18.45 uur een half kunstgrasveld tot je beschikking om oefeningen op uit te voeren.


Leider C2 (4e klasse)

SV Dalfsen zoekt een leider voor de C2. Als leider werk je nauw samen met de trainer en zorg je ervoor dat er gevoetbald kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het wedstrijdformulier, de spelerspasjes, het rijschema, enzovoorts. Kortom, alle randzaken buiten het veld.


Trainer C2 (4e klasse)

SV Dalfsen zoekt een trainer voor de C2. Als trainer leid je de trainingen op maandagavond (19.30 – 20.45) en op woensdagavond (18.00 – 19.00). Op wedstrijddagen ben je verantwoordelijk voor de opstelling en de coaching. Je werkt nauw samen met de leider.


Leider C3 (5e klasse)

SV Dalfsen zoekt een leider voor de C3. Als leider werk je nauw samen met de trainer en zorg je ervoor dat er gevoetbald kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het wedstrijdformulier, de spelerspasjes, het rijschema, enzovoorts. Kortom, alle randzaken buiten het veld.


Trainer C3 (5e klasse)

SV Dalfsen zoekt een trainer voor de C3. Als trainer leid je de trainingen op maandagavond (19.00 – 20.00) en op woensdagavond (18.00 – 19.30). Op wedstrijddagen ben je verantwoordelijk voor de opstelling en de coaching. Je werkt nauw samen met de leider.


Coördinator D-pupillen

SV Dalfsen zoekt een coördinator die zich focust op de D-pupillen. Daarbij gaat het om Dalfsen D1, Dalfsen D2 en het combinatieteam met ASC’62. De coördinator is het aanspreekpunt voor de leiders en trainers, neemt deel aan het overleg over de teamindeling en werkt nauw samen met de overige coördinatoren.


Trainer Combi D-pupillen

Bij de D-pupillen brengen SV Dalfsen en ASC’62 tijdens het seizoen 2016/2017 onder andere één gecombineerd elftal op de been. Voor de woensdagavond is SV Dalfsen op zoek naar een trainer, die van 17.45 tot 19.00 uur de groep enkele oefeningen wil aanreiken.


Trainer E4

SV Dalfsen zoekt een trainer voor de E4 op woensdagavond. Je reikt de spelers enkele oefeningen aan en sluit af met een partijspelletje. De training duurt van 17.00 tot 18.00 uur. Op wedstrijddagen hoef je niet aanwezig te zijn, dan ligt de verantwoordelijkheid bij de leiders.


Groepshoofd circuittraining

Op maandagavond leggen de E- en F-pupillen een circuittraining af. Tussen 17.30 en 18.30 uur zijn de F-jes aan de beurt en van 18.30 tot 19.30 staan de E-tjes op het veld. Als groepshoofd ben jij verantwoordelijk voor de opstart van de training en het doordraaien van de teams tussen de verschillende oefeningen. De oefeningen worden geleid door assistent-trainers.


Trainer F-League

Als trainer van de F-League werk je met de jongste leden van SV Dalfsen. Het zijn spelertjes van vijf á zes jaar die hun allereerste stapjes op het voetbalveld zetten. Op woensdagavond leid je van 17.00 tot 18.00 uur een training en op zaterdag ben je van 10.00 tot 11.00 uur bij de wedstrijdjes. Op de zaterdagen speelt de F-League samen met ASC’62 en werk je nauw samen met de begeleiders van ASC’62.

Wil jij de vereniging SV Dalfsen een stap vooruit helpen? Of ben je benieuwd naar meer informatie over bovenstaande vacatures? Neem dan contact op met Wim van der Vegt via 06-12999922 of tcsenioren@svdalfsen.nl.


Let op: SV Dalfsen is een officieel stageadres voor studenten van de opleiding Sport & Bewegen. Zoek jij voor komend studiejaar een plek waar je volop stage-uren kunt draaien? Dan ben je bij SV Dalfsen aan het juiste adres!

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.