sint willibrordusschool heeft eigen pannaveld

Daarna was er nog een demonstratie van freestyle voetballer Rowdy Heinen, waarbij hij iedereen deed verbazen met zijn voetbalskills. Ook mochten enkele kinderen het tegen hem opnemen in een partijtje pannavoetbal.

Het pannaveld is er gekomen door een gezamenlijke inspanning van de ouderraad, de school en vele anderen die op verschillende wijze hun (financiële) steentje hebben bijgedragen.

Deze toevoeging aan het schoolplein is niet alleen mooi voor de school, maar ook de jeugd van Vilsteren kan er na schooltijd gebruik van maken. Om soms uit te kunnen rusten na een inspannend potje voetbal hebben Plaatselijk Belang Vilsteren en stuurgroep Duurzaam Vilsteren een houten bankje aangeboden die bij het pannaveld staat. Het bankje heeft de toepasselijke naam ‘ff chillen’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.