sallandse aspergedagen feestelijke afsluiter bij het nijenhuis

Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis! 

Het Nijenhuis
Zaterdag 25 juni verzorgt Aspergeboerderij Het Nijenhuis de feestelijke afsluiting van de Aspergedagen. Aan de Rheezerweg 127 in Diffelen-Hardenberg zijn deze dag diverse proeverijen, kookdemonstraties en leuke activiteiten voor jong en oud. Naast de allerlaatste asperges zijn er verse aardbeien en diverse andere streekproducten verkrijgbaar. De kinderen kunnen zich ook vermaken op het springkussen of met één van de andere activiteiten.

Deze laatste Aspergedag bij Het Nijenhuis duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Meer info vind je op www.hetnijenhuis.nl

Tip
Combineer jouw bezoek aan de Aspergedagen of één van de andere aspergeactiviteiten met een heerlijk aspergediner of langer verblijf in Salland. Bekijk alle aspergearrangementen op www.sallandaspergeland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.