rosengaerde behoudt gouden zorgkeurmerk

Het keurmerk wordt dus voor de derde keer op rij toegekend en dat is een prestatie van formaat. Het  betekent dat Rosengaerde verantwoorde zorg levert en verantwoord ondernemerschap toont in relatie tot de volgende gebieden: extramuraal: individuele zorg en dagactiviteiten en intramuraal: verblijf en verblijf inclusief behandeling.

Miep van Es, directeur bestuurder van Rosengaerde, is blij met het behaalde resultaat. “Ik ben trots op onze medewerkers en vrijwilligers, die enorm betrokken en gemotiveerd zijn om goede cliëntenzorg te bieden.”

Veel veranderd
Van Es benadrukt dat er in de afgelopen jaren veel veranderd is in de zorg. “Het uitgangspunt van de overheid is dat mensen in staat worden gesteld om met ondersteuning en zorg zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Hierbij zijn wij als professionele zorgverlener in beeld, maar er wordt ook nadrukkelijk gekeken naar het netwerk van de cliënt. Samen met mantelzorgers, vrijwilligers en anderen richten we ons op de behoeften van de cliënt.”

Het keurmerk laat volgens haar zien, dat zij erin slagen om de zorg- en dienstverlening op deze nieuwe wijze cliëntgericht op een goede manier vorm te geven. “We staan in verbinding met de gemeenschap en met andere organisaties. Met elkaar zijn we de goede weg op gegaan, het keurmerk bevestigt dat!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.