Home / archiefcentraal / pvda vier miljoen voor biologische landbouw in overijssel

pvda vier miljoen voor biologische landbouw in overijssel

Uit de jaarrekening van de provincie Overijssel blijkt volgens de PvDA dat een forse hoeveelheid geld bedoeld voor verduurzaming van de landbouw in 2015 niet is besteed. De PvdA vindt dat jammer. “Het gaat niet best met de Nederlandse landbouw,” zegt Wissink. “Omschakeling naar biologisch kan veel van onze boeren nieuw perspectief geven.”

De PvdA wil dat meer boeren in Overijssel biologisch gaan produceren. “De markt schreeuwt om meer biologische melk en vlees,” stelt Wissink. “En voor het Overijsselse landschap zou het een enorme verbetering zijn. Meer weidevogels, meer bijen, meer blije koeien in de wei. Wie wil dat nu niet?”

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.