psalmsamenzang in whzh in lemelerveld

Als orgelsolo’s krijgt u o.a. de Fantasie over Ps. 108 van K.J. Mulder, de Fanfare van N.J. Lemmens, Wohl mir dass ich Jesum habe van J.S. Bach, Poème Ps. 121 van J. Bonefaas, Fantasie Ps. 43 van W.H. Zwart, etc. te horen! Aansluitend worden er passende psalmen bij gezongen.

De opbrengst van deze avond komt ten goede van de projecten die we steunen. Deze zangavond valt buiten de bekende concertserie Royal Music All In.

Ad Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les gehad te hebben van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn, Corn. Weyers.

Deze leidde hem op voor het organistenexamen theorie en praktijk, maar ziekte verhinderde hem dit examen af te leggen. In de begin jaren ’70 heeft hij de lessen weer opgepakt en wel bij Willem Hendrik Zwart op het orgel van de Bovenkerk in Kampen. Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

U dient voor deze avond wel te reserveren. U kunt reserveren op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt Euro 10,00 p.p., incl. koffie, een drankje en een hapje, kinderen tot 13 jaar gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.