prijzen voor turnsters gv nieuwleusen

Door de massale inschrijvingen waren er 5 wedstrijdrondes. Maar door uitloop werd het een wel erg lange dag, voor zowel turnsters, ouders en trainers. Van ’s morgens 08.00 tot de laatste wedstrijd 22.30. Maar ondanks de lange en warme dag wisten de turnsters van GVN toch hun beste beentje voor te zetten en pakten her en der nog prijzen.

Zo werd het voor Lotte Hoeve een erg mooie dag met een 6 de plaats op sprong, 4 de op vloer en een 2 de plaats op brug. Marit Klein 4 de op balk. Anouk Bredewold 1 ste op sprong, Henea van Dijken 3 de op brug. Manon Bouwman 4 de op balk. Elske Vogelzang 2 de op sprong, Lisette van Hulzen 3 de op sprong. Sterre Bartels 6 de op balk, Luna Sterken 3 de op sprong.

Een lange dag met toch een mooi resultaat gezien het feit van de grote en sterke deelname. Volgende week zaterdag 18 juni komen de springsters van GVN in actie bij hun eigen Groepsspring Invitatie Toernooi in De Schakel in Nieuwleusen, waarbij ruim 300 springers en springsters zullen gaan springen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.