Home / archiefcentraal / organisatie festival de vecht zoekt meedenkers

organisatie festival de vecht zoekt meedenkers

De voorgaande edities hebben bewezen dat Festival De Vecht een evenement van formaat is, dat niet alleen vele duizenden mensen bereikt, maar ook keer op keer zorgt voor buitengewoon enthousiaste reacties, waarmee Ommen en het Vechtdal positief op de kaart worden gezet.

De uitgebreide formule met tal van activiteiten en muzikale optredens, verspreid over drie festivaldagen maakt het Festival divers en voor veel doelgroepen geschikt. Ook het prachtige podium op de Vecht blijkt op artiesten een enorme aantrekkingskracht te hebben. Zij komen er graag optreden en in dat opzicht heeft Festival De Vecht al een goede naam opgebouwd.

Basisformule
De basisformule zal grotendeels gehandhaafd blijven. Zo zal de kinderdag met workshops en jeugdmusical zeker niet ontbreken, evenals het spetterende Vecht Concert met gerenommeerde artiesten op het drijvende podium in de Vecht en de nu al legendarische afterparty. Vaste onderdelen zijn ook de inspirerende en gezellige Ondernemersbijeenkomst met een spreker van naam voor alle ondernemers uit het Vechtdal, de informatieve Watermarkt en het concert met regionaal en lokaal talent.

Mee denken
Om het Festival vernieuwend, verrassend en transparant te houden, staat bij het organiserend bestuur de deur altijd open voor nieuwe suggesties, ideeën en aanvullingen.

Om die reden wordt op donderdag 9 juni a.s. vanaf 16.00 uur in Hotel De Zon in Ommen een speciale bijeenkomst gehouden. Voor sponsoren, vrienden en anderen belanghebbenden. Samen met de organisatie worden plannen tegen het licht gehouden en de aanwezigen worden uitgenodigd mee te denken. Op deze manier worden nieuwe impulsen omgezet in een nieuw bruisend Festival, dat in augustus 2017 zeker weer vele mensen een fantastische middag of avond gaat bezorgen.

Vooruitlopend op het Festival in 2017 staat de jaarlijkse Ondernemersbijeenkomst gepland op vrijdag 7 oktober 2016 vanaf 16.00 uur. De jaarlijkse Ondernemersbijeenkomst met spreker van formaat en een gezellige ondernemersborrel is bedoeld voor alle ondernemers in het Vechtdal en de organisatie roept ondernemers op deze datum alvast in de agenda te noteren.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.