open tuinen weekend vol inspiratie in lemelerveld

Er kan een leuke route afgelegd worden langs grote en kleine, natuurlijk aangelegde of strakker ingerichte tuinen. Allemaal hebben ze hun eigen sfeer en zijn ze met enthousiasme aangelegd en met liefde verzorgd. Er is zelfs een speciale fietsroute van zo’n 18 kilometer. Toegang is overal gratis.

Een boekje met adressen en korte beschrijving van de tuinen én de fietsroute kun je vinden op www.sukerbiet.nl, bij sponsor Tuin Ton Alferink, bij supermarkt Coop en bij het Kulturhus in Lemelerveld. In het open tuinenweekend is de route tevens bij de deelnemers af te halen.

Tijdens het Open Tuine Weekend zijn in de R.K. kerk van Lemelerveld en in de bijbehorende tuin bloemstukken te bewonderen, gemaakt door de bloemsiergroepen van de Raad van Kerken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.