onze man maak een onderlinge bedrijfspoule van kokkies tour

Alleen het laatste uur hebben zich dertig mensen extra ingeschreven voor het tourspel dat Kokkie Bikes ook dit jaar weer samen op zet met Salland- en VechdalCentraal, het Weekblad voor Salland Centraal, De Oprechte Dalfser Courant en het Ommer Nieuws.

Hoe dat buitenaardse wezen daar verder over denkt? Misschien is hij wel versteld van het feit dat we nog computers nodig hebben. Alsof dat niet draadloos gewoon van brein naar brein kan. Dan kunnen we hem gerust stellen: dat gaat nog komen. Net als in de Tour: er komt een tijd dat we geen oortjes meer nodig hebben in het peloton, dan gaat dat gewoon via gedachtenuitwisseling.

Maar voorlopig moeten onze renners gewoon nog op een boterham met pindakaas de Alpen en de Pyreneeën over, zelfs een beetje doping zal er met de strenge controles van tegenwoordig niet meer aan te pas komen.Toch?

Bedrijven
Als jullie toch allemaal achter je pc zitten, had Onze Man zo gedacht, klik dan ook even op deze link en zet je eigen team in in de tour. Tip: ga een onderlinge wedstrijd aan met je collega’s. Gebruik de naam van je bedrijf als achternaam en je eigen voornaam als voornaam. Dan creëer je een competitie in een competitie, genereer je stiekem een beetje reclame voor de baas, en wie weet, wil hij ook nog wel een prijsje beschikbaar stellen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.