obs vinkenbuurt toont nieuwe koers op inloopmiddag

Om te vieren dat de school open blijft is er bij de entree van de school samen met de kinderen een kippenren gebouwd naast de kweekbakken voor groenten. Tijdens deze middag gaan de door de kinderen uitgezochte kippen hun nieuwe woonplek verkennen.

In een inspirerende groene omgeving leren in overzichtelijke klassen en een fijn en open pedagogisch klimaat kenmerken de sfeer van de school. Natuurlijk is alles gericht op het realiseren van groei. Niet alleen de leerprestaties maar ook de sociale vaardigheden en het leren van elkaar staan centraal op OBS Vinkenbuurt.

Nieuwe ouders met hun kinderen zijn van harte welkom om de school te bekijken tijdens de inloopmiddag. Iedereen is welkom tussen 16.00 en 18.00 uur aan de Koloniedijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.