Home / archiefcentraal / nog geen vergunning voor pec southampton uit vrees voor supporters

nog geen vergunning voor pec southampton uit vrees voor supporters

“Southampton heeft een stevige harde kern, die willen we niet op het sportpark zien”, liet Noten weten aan De Stentor. De wedstrijd zou op 23 juli alleen door kunnen gaan als er geen Engelse supporters aanwezig zijn.

Ajax speelt op 16 juli op sportpark Hulsterlanden zowel tegen het Russische Krylja Vovetov Samara als tegen AA Gent uit België. “Ook daarvoor gelden strikte veiligheidsvoorschriften”, zegt Noten. “We werken met spotters van de politie uit Gent, die zicht hebben op de harde kern daar.”

“Let wel, ik zou het mezelf het makkelijkst maken door geen toestemming te verlenen. Maar ik besef dat veel inwoners van Nieuwleusen en de regio zich op deze wedstrijden verheugen”, aldus Noten tegenover De Stentor. 

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.