nieuwleusen synergie wint de rotary stimuleringsprijs

Een jury beoordeelde de inzendingen en daaruit volgde dat Nieuwleusen Synergie tot één van de vijf de genomineerden behoorde. De jury heeft de inzendingen beoordeeld op drie criteria te weten: oorspronkelijkheid, uitvoerbaarheid en impact en betrokkenheid en doorgeven van beweging

De genomineerden presenteerden in een pitch van drie minuten hun projecten op woensdag 25 mei in Hotel De Woudzoom in Spier, waarin zij de essentie van hun project en hun passie daarvoor moesten overdragen aan de publieksjury in de zaal.

Voor Nieuwleusen Synergie presenteerde de voorzitter, Martin Luinstra, waar Nieuwleusen Synergie voor staat en haar toekomst plannen. De genodigden in de zaal waren de publieksjury en mochten punten toekennen aan de gepresenteerde projecten. Samen met de toegekende punten van de vakjury kwam Nieuwleusen Synergie als ruime winnaar uit de spannende eindstrijd. Voorzitter Martin Luinstra nam de prijs, een cheque van 10.000 euro in ontvangst van Rotary Gouverneur Izaäk Buwalda.

Een zichtbaar verraste Luinstra noemde de prijs een geweldige stimulans voor Nieuwleusen Synergie om op de ingeslagen weg door te gaan. De prijs komt heel goed van pas om de verdere plannen te realiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.