Home / archiefcentraal / nieuwe website voor sukerbietenfeest lemelerveld

nieuwe website voor sukerbietenfeest lemelerveld

Naast het ontwerp is ook de techniek volledig herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak met de belangrijke eigenschap interactiviteit en informatievoorziening door de nieuwe lay-out, met het oog op het groeiende gebruik via tablets en smartphones.

Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt je binnen enkele muisklikken het laatste nieuws, de evenementen, het muziekprogramma en de informatie en beeldmateriaal over en van het Sukerbietenfeest.

De website is interactief en gekoppeld aan de diverse social media van de Feestweek Lemelerveld / het Sukerbietenfeest. Zo kunt je onder andere het Twitter- en Facebook-account volgen via de website, je aanmelden voor diverse activiteiten en heel eenvoudig zowel nieuwsberichten als foto’s liken en direct koppelen aan je eigen Facebook.

“We zijn nog niet helemaal klaar”, aldus de organisatie. “De komende periode wordt hard gewerkt aan verder aanvullen en uitbreiden en ontwikkelen van de site, goede en creatieve ideeën zijn natuurlijk welkom.”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.