nieuw seizoen jeugdtheaterschool ommen staat voor de deur

Kinderen die serieus geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium opgelet: het nieuwe lesseizoen van de Jeugdtheaterschool Ommen gaat in september weer van start. In de Carrousel worden theaterlessen gegeven die bestemd zijn voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan.

Het lesjaar bestaat uit 24 wekelijkse lessen van 1,5 uur en staat onder leiding van ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. Er wordt gewerkt aan de hand van een speciaal geschreven script waar alle kinderen een bepalende rol spelen. Natuurlijk sluiten ze het lesseizoen af met een spetterende voorstelling, die we spelen voor publiek!

Kennismaken kan op de proeflessen die worden gegeven op 9 september 15:45 – 17:00 uur in de Carrousel Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.