multiplevoice geeft romantisch concert in dalfsen

Voor het koor is dit het elfde project. Elk project is weer anders van samenstelling. Het tienjarig jubileum hebben ze gevierd met een groot koor en met de uitvoering van de Carmina Burana van Carl Orf.

Dit jaar is het project kleiner van opzet maar zeker zo mooi. Werken van verschillende componisten zoals D. Elder, en M. Lauridsen maar ook het bijzondere Armeense stuk Akhktamar van S. Karamanuk worden uitgevoerd. Al met al een mooi afwisselend programma.

Aanvang van het concert is 20.00 uur. De toegangsprijs is 8 euro en de opbrengst is bestemd voor het restauratie fonds van het orgel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.