medewerkers rookvrije saxenburgh groep winnen ballonvaart

De gelukkige winnaressen waren Greta Lamberink-Tromp en Janet Drenth-Huisman. Als ambassadeurs van de campagne gingen zij de frisse lucht in.

Greta werkt als medewerker huishoudelijke verzorging in ‘Het Weerdje’ in Gramsbergen en wil graag stoppen met roken. “Afgelopen dinsdag had ik een afspraak bij de Longverpleegkundige, ze heeft mij allerlei tips heeft gegeven voor het stoppen met roken. Het was donderdag erg mooi om Hardenberg vanuit de lucht te bekijken.”

Janet, Obstetrie en Gynaecologie verpleegkundige: “Zelf rook ik niet, als ambassadeur steun ik een rookvrije organisatie omdat vind dat roken slecht is voor de gezondheid en het erg stinkt! In de ballon ging ik heerlijk rookvrij de lucht in.”

Gezondste werkgever
De Saxenburgh Groep wil de gezondste werkgever van het Vitaal Vechtdal zijn en bijdragen aan een gezonde omgeving voor iedereen – patiënten, cliënten, bezoekers, leveranciers, medewerkers, vrijwilligers – iedereen. De ouderenzorglocaties hebben een woonfunctie, daar wordt rekening mee gehouden. Alleen voor deze cliënten wordt een uitzondering op het beleid gemaakt.

Als je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken, kun je contact zoeken met de longverpleegkundige. Dat kan via de website: http://www.saxenburgh.nl/algemeen/353/saxenburgh-groep-rookvrij

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.