Home / archiefcentraal / marja van der most presenteert boekje koetje anders

marja van der most presenteert boekje koetje anders

Het verhaaltje gaat over een Koetje dat er anders uit zag en het daardoor niet gemakkelijk had. Herkenbaar voor een ieder, die te maken heeft met pesten. De vrolijke tekeningen van Marja van der Most laten zien, hoe in deze wereld veelkleurigheid niet gek is, maar juist iets toevoegt.

Het opgewekte Koetje, kan een inspiratiebron zijn voor de lezertjes, hun ouders, hun begeleiding, die de veelkleurigheid of anders zijn ( nog ) niet begrijpen, maar uiteindelijk komt in dit verhaaltje Koetje anders als winnaar uit de strijd –en- dat is de boodschap die Marja zeer verfijnd heeft weten in te kleuren.

Het eerste exemplaar zal worden aangeboden aan de wethouder der Gemeente Dalfsen, de heer Maurits von Martels, die in zijn portefeuille de Wet Maatschappelijke Ondersteuning heeft.

Vanuit die betrokkenheid heeft hij  dagelijks te maken, met hulpverlening aan jonge kinderen, waarvoor dit boekje een steun kan zijn.

De meerderheid der genodigden, zijn op wat voor manier dan ook betrokken bij de begeleiding van jonge kinderen. Schoolhoofden, de kinderopvang, en/of begeleiding, en organisaties die  de specifieke problematiek derhalve onderkennen.

Het boekje is o.a. te koop bij de winkels van Bakkerij van der Most en bij de lokale boekhandel.

Een bijzondere ontmoeting met een Koetje, die de jonge lezer ( of voorlezer ) zal raken.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.