Home / archiefcentraal / man schiet met airsoftwapen op lantaarnpaal in dalfsen

man schiet met airsoftwapen op lantaarnpaal in dalfsen

Woensdagmiddag kreeg de politie een melding dat een man met een luchtbuks op een lantaarnpaal in Dalfsen aan het schieten was. Ter plaatse werden zij er door een oplettende getuige op gewezen dat de man net in een personenauto was vertrokken. De getuige gaf de politie het merk en type van het betrokken voertuig. Hierop is de politie in de omgeving gaan kijken en troffen zij genoemde auto met de verdachte op de Hessenweg aan.

In de auto hebben werd een wapen aangetroffen. Het bleek niet te gaan om een luchtbuks, maar om een airsoftwapen met munitie. Het is verboden om met dit wapen over de openbare weg te lopen en hier mee te schieten. Naast het wapen heeft de politie ook nog een gebruikershoeveelheid wiet bij de verdachte aangetroffen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.