leerentveld vrije tijd kleedt mhc dalfsen

De naam Leerentveld is geen onbekende in de Zwolse hockeywereld. Patrick speelde jarenlang voor Tempo’41, een van rechtsvoorgangers van het huidige HC Zwolle. Sinds een jaar is zijn bedrijf ook de kledingsponsor van HC Zwolle.

Groot geworden in de leisure-markt (kamperen en outdoor) heeft Leerentveld Vrije Tijd nu ook de overstap gemaakt naar het hockey. Niet alleen in Zwolle, maar ook in Hattem en in Dalfsen. MHC Dalfsen is ook voor hen interessant, omdat het ledenaantal van de Dalfser hockeyclub fors is gestegen. In één jaar tijd is het ledenaantal gegroeid van 200 naar 248 leden, een groei van bijna 25 procent.

Het seizoen zit er bijna op voor MHC Dalfsen, na de prima Rabo-Slotdag Jongste Jeugd en het geweldige C/D-kamp. Aanstaand weekend is er een toetje met het E-kamp en de Midsummerparty voor de volwassenen op 16 juli is het officiële slot. Waarna op 4 september alweer het Strandbalhockeytoernooi op het programma staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.