Home / archiefcentraal / laag aantal verdachten van een misdrijf in het vechtdal

laag aantal verdachten van een misdrijf in het vechtdal

Gemiddeld worden in Nederland 113 personen per 10.000 inwoners aangemerkt als verdachten van een misdrijf. In Overijssel is dat aantal flink lager, namelijk 86 personen per 10.000 inwoners. In Ommen worden 64 personen per 10.000 inwoners gezien als verdacht. Dalfsen doet het nog beter, daar zijn volgens het CBS 37 personen per 10.000 inwoners verdacht. 

Gekeken naar het aantal verdachten per 10.000 inwoners valt op dat er relatief veel mensen als verdachte zijn aangemerkt in de gemeenten Steenwijkerland, Staphorst en Zwartewaterland. In Deventer, Almelo, Enschede en Zwolle wonen de meeste verdachten. 

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.