klaverjassen aan de kade in dalfsen

Het is mogelijk om in totaal vijf ‘bomen’ van zestien potjes te doen, maar je bent ook welkom om maar één ‘boom’ te spelen.

Rond ieder heel uur start een volgende ‘boom’ en wordt er gewisseld van tafel en maatje. Na twee ronden zal er iets te eten zijn voor de deelnemers. De laatste ‘boom’ start om ongeveer 21.00 uur, waarna kleine prijzen worden uitgereikt. Vanaf 16:30 uur staan de tafels klaar om gezellig en sportief met elkaar te kaarten op de kade. Om 17.00 uur start het eerste potje.

Opgeven kan via www.jammerdandalfsen.nl of bij Frits Hartkamp 0529- 433950 en Bernard Booijink 0529- 431893.

De doelstelling is om aan de kade te klaverjassen, maar mocht het weer echt tegen zitten, gaat het evenement naar het Parochiehuis. De beslissing om binnen of buiten te kaarten wordt donderdagavond daarvoor gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.