Home / archiefcentraal / kindermiddag jumbo ommen groot succes

kindermiddag jumbo ommen groot succes

Het werd een daverend succes, ook omdat het weer gelukkig meewerkte. Meer dan 400 kinderen genoten volop van de vele activiteiten. Zo was er een echte stormbaan, groot springkussen, een echte Pieterbilt vrachtwagen van Jumbo, airtumbling met Energy Ommen, knutselen, winkelwagen schieten m.m.v. 2 spelers van de B1 van OZC, schminken, zelf vliegers maken, in de cockpit van een heus zweefvliegtuig zitten, lego bouwen m.m.v. Intertoys en megatwister.

Acht weken hadden papa’s en mama’s en opa’s en oma’s bij de Jumbo gespaard voor de gratis versnaperingen: een flesje smoothie, een ijsje van Toscana, pakje drinken/zakje chips of een suikerspin. Appels, bananen en ranja waren zonder waardebon gratis verkrijgbaar!

Aan het eind van de middag werden ook nog diverse prijzen weggegeven: 5 kids wonnen een proefvlucht in een zweefvliegtuig bij Aero Club Salland en de hoofdprijs, een hele introductiedag met 3 vluchten ging naar Delayla Felix! De drie beste winkelwagenschutters ontvingen een voetbal, ter beschikking gesteld door OZC.

Al met al een topmiddag en zeker voor herhaling vatbaar!

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.