Home / archiefcentraal / kijkmiddag bij scouting voor kinderen van 4 7 jaar

kijkmiddag bij scouting voor kinderen van 4 7 jaar

De Bevers doen hele toffe dingen! Ze gaan vaak naar buiten, lekker het bos in. Natuurlijk houden de Bevers ook van knutselen en doen ze leuke spelletjes. Elke zaterdagmiddag zijn de Bevers bij elkaar bij het clubhuis van Scouting Dalfsen.

Lijkt het jou ook leuk om een keertje te komen kijken? Dat kan op 18 juni! Van 14:00-15:30 is er een speciale kijkmiddag. We gaan dan een mooie speurtocht lopen en natuurlijk is er wat lekkers. Opgeven kan via: bevers@scoutingdalfsen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.