jannen spelen onder par

Hans Strijkveen gaat hier stevig aan kop met 91 punten, gevolgd door Jan van der Vinne met 78 punten, Henri Duerink staat derde in het tussenklassement met 76 punten, Noël Shannon met 73 punten en Jan Hekman ( Ommen) met 64 punten zijn de achtervolgers.

Het stableford klassement werd deze week gewonnen door Wim Harkema die na een ronde van 62 slagen 41 stableford punten scoorde. Gerrit Tempert speelde na een rondje 56 evenals Freddie Dijk met een ronde van 69 slagen 40 stableford bij elkaar. 39 stableford waren er voor Jan van der Vinnen en Jan Hekman ( Ommen) voor hun ronde van 51 en 53 slagen. Ton Sie en Hans Kok scoorden 38 stableford voor hun respectievelijke ronde van 56 voor Ton en 64 Slagen voor Hans. Gerrit Dankelman scoorde 37 stableford voor zijn ronde van 67 slagen, alle boven genoemd spelers verlaagden per punt hun hcp met 0.1 punt boven de 36 stableford. Noël Shannon kreeg voor zijn ronde van 54, 36 stableford en Bert Duerink voor zijn ronde van 60 en Bert Wolbers voor zijn ronde 68 scoorden 35 stableford en kregen ook punten bij geschreven voor het tussen klassement.

Freddie Dijk voert het tussenklassement stableford aan met 70 punten, gevolgd door Hans Strijkveen met 59 punten, Jan Hekman ( Ommen) staat derde met 54 punten. Gerrit Koggel met 49, Henri Duerink met 46 en Jan van der Vinne met 43 e Wim Harkema met 41 punten zijn de achtervolgers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.