in beeld steenmarter vindt plekje onder motorkap

“Na een avondrondje met de hond blijft deze verdacht snuffelen bij onze auto. Omdat ik ook al eerder in de buurt de nestgeur van steenmarters had geroken, maar direct de motorkap geopend. Eerst was alleen de pluim van de staart zichtbaar, maar na wat gerommel kwam hij aan de bovenkant zitten op de vlucht voor het aanhoudende zoeken van de hond. Na wat porren met een stok neemt de marter de benen, op weg naar een volgende auto”, zo luidt het bijschrift.  

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/9HCeUl45Cac”]

Onlangs liet LTO Salland al weten dat ook in bijvoorbeeld Duitsland veel schade bij auto’s voorkomt door steenmarters. Ondanks dat het beest daar wel mag worden bestreden. De tijd dat de steenmarter beschermd moet worden vanwege de lage stand in het verleden is voorbij volgens het LTO. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.