Home / archiefcentraal / hooiberg roede wijst de weg

hooiberg roede wijst de weg

Nu staat hij, verduurzaamd en van richtingborden voorzien door Wim Ruinemans, op het voorplein van het museum en wijst bezoekers de weg naar plekken die deels al een beetje in de vergetelheid dreigen te raken. Maar het zijn plekken die het waard zijn om naar toe te gaan, om er een kijkje te nemen en het bijzondere van de omgeving te beleven.

Wie kent nog de verhalen over “De bult van Derk Jan”, en weet nog ’t Olde Kerkhof te vinden, met de mooie verstilde sfeer. Wie weet hoe kinderen of kleinkinderen kunnen genieten van een bezoekje aan de Dierenweide in het Palthebos. Kortom; museum Palthehof zet de bezoeker met de “Bergroede” op het spoor van nieuwe ontdekkingen en is zelf, met de tentoonstelling “Met het gat in de boter”, ook een belevenis op zich.

Lees ook

Strengere handhaving bij horeca in IJsselland

REGIO – De gemeenten in de Veiligheidsregio IJsselland gaan vanaf het komende weekend strenger optreden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.