Home / archiefcentraal / goa leidingtechniek nieuwleusen geeft kijkje achter de schermen

goa leidingtechniek nieuwleusen geeft kijkje achter de schermen

Tijdens de dag kan iedereen zelfstandig of onder begeleiding van de monteurs diverse montagetechnieken uitproberen. Op deze manier kun je het vak ervaren en een indruk krijgen van wat er allemaal nodig is om jouw gas, water, warmte, elektra en data aan te leggen en beschikbaar te houden.

Bij GOA-Leidingtechniek aan Den Hulst 114 in Nieuwleusen ben je van 10.00 tot 15.00 uur welkom.

Op zaterdag 4 juni is de elfde editie van de Dag van de Bouw, een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere project open voor het publiek. Jaarlijks trekt de Dag van de Bouw meer dan 100.000 bezoekers.

Lees ook

USV ruim voorbij Olyphia

NIEUWLEUSEN – USV heeft de uitwedstrijd tegen Olyphia afgelopen zondag met 1-5 gewonnen. De ploeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.