geef je snel op voor voetbalkamp heino

Initiatiefnemers Eelko Strijtveen (25) en Jordy Boerdijk (25) zijn al jaren nauw betrokken bij de voetbaltweedaagse van V.V. Heino in de herfstvakantie. De twee organisatoren besloten dit jaar dat het tijd was voor een voetbalkamp in de zomer.

“We gaan tijdens de vierdaagse natuurlijk veel met de bal aan het werk, maar gaan ook bezig met allerlei outdooractiviteiten. We willen kinderen spelenderwijs dingen leren. Zo’n kamp is dan de perfecte setting.”

De thuisbasis voor dit voetbalkamp is Summercamp Heino. “Naast dat we daar een groepsaccommodatie hebben, maken we daar ook gebruik van het grote sportveld, de sporthal en het zwembad”, aldus de organisatie.

De meeste voetbaltrainingen worden afgewerkt op het op loopafstand gelegen sportpark van voetbalvereniging Heino. “We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar alle deelnemers op hun eigen niveau kunnen werken aan voetbalvaardigheden zoals: aannemen, verdedigen, schieten en dribbelen. Deze vaardigheden trainen wij zoveel mogelijk in wedstrijdvormen.”

Tussen de voetbalactiviteiten door gaan deelnemers naar het bij Summercamp Heino gelegen outdoorpark. Dit park ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer met strand en daar aangrenzend een groot grasveld waar gevoetbald kan worden. Op het terrein zijn diverse outdoor activiteiten aanwezig, zoals het spectaculaire touwbanenparcours, vlot bouwen, boogschieten en nog veel meer.

Vier dagen lang voetbaltrainingen, spelvormen en outdoor activiteiten maakt Voetbalkamp Heino een uniek kamp voor zowel de fanatieke deelnemers die zichzelf echt willen verbeteren als voor enthousiaste deelnemers die vooral op zoek zijn naar plezier met (nieuwe) voetbalvrienden.”

Belangstellenden kunnen zich nog tot 1 juli 2016 aanmelden via www.voetbalkampheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.