fiets en wandeltocht vanuit molen massier

Deze zogeheten langste-dag-wandeltocht gaat in zuidelijke richting en de deelnemers worden vanaf de molen naar het startpunt gebracht met de auto. De inschrijving is bij de molen tussen 18.00 en 19.00 uur. Deelname kost zes euro, donateurs betalen vijf euro.

Onderweg is er een rustpunt ingebouwd en na afloop krijgt men een kopje koffie met cake. Daarnaast is er op dezelfde avond ook een fietstocht van zo’n 25 km uitgezet. Ook hiervoor kan men zich op genoemd tijdstip inschrijven bij de molen.

Molen Massier is te vinden aan het Westeinde 39a (hoek Veldweg) in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.