Home / archiefcentraal / fc van het padje winnaar combitoernooi usv

fc van het padje winnaar combitoernooi usv

De felbegeerde Combi-wisseltrofee en gouden troffel voor de winnaar van het voetbaltoernooi werden door aannemers Herman Snijder en Marcel Tempelman van de Combibouw uitgereikt aan Niels Kappert, aanvoerder van FC van het Padje. De zilveren troffel kon overhandigd worden aan de aanvoerder van Culinaire di/woe 2 en de bronzen voegspijker aan FC Vloeflip. Het team van Mean Machine bereikte wel de finalepoule maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de vierde plaats.

Vechtdal FM verzorgde de hele dag de muziek op het sportpark en zanger John Enter voegde na de prijsuitreiking met zijn meezingers nog eens wat extra sfeer aan het evenement toe. Door het prachtige weer konden de deelnemers en bezoekers op het bomvolle terras nog lang nagenieten van de meer dan geslaagde dag. 

Een deel van de opbrengst wordt door de deelnemende teams, sponsor ’t Witte Peerd en USV geschonken aan goede doelen binnen de gemeenschap. Dit jaar mochten zowel Erik Busscher, ambassadeur van het Jeugdsportfonds, als Bert Sepers van de Speelgoed Bank Nieuwleusen een cheque van 500 euro van USV-voorzitter Peter Meijerink in ontvangst nemen.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.