ek poule f uitgelicht portugal ijsland oostenrijk and hongarije

Portugal
Een voordeel van het feit dat Oranje niet deelneemt aan het EK is dat we dan ook niet uitgeschakeld kunnen worden door Portugal. Doelpunten worden uiteraard verwacht van Europa’s beste voetballer, Cristiano Ronaldo. Het mooiste toneelspel verwachten we van Pepe. Nani is het eeuwige talent van Portugal en het is de vraag of Quaresma nog kan brengen wat hij voorheen kon. Als hij scoort, is het meestal een fantastische doelpunt.

IJsland
IJsland, het land waarvan niemand verwachtte dat ze op het EK aanwezig zouden zijn. Ze werden zelfs eerste in de kwalificatiepoule waarin Nederland het wat minder goed deed. Goals komen van Kolbeinn Sigthorsson (Nantes) en Alfred Finnbogason (Augsburg). Als je een naam hoort die eindigt op ‘son’, dan weet je dat IJsland aan het voetballen is. IJsland is zeker niet kansloos om door te gaan naar de volgende ronde.

Oostenrijk
Van het Oostenrijkse elftal wordt behoorlijk wat verwacht. Ze staan zelfs tiende op het de FIFA-wereldranglijst, terwijl ze alleen aan het EK van 2008 meededen. Sterspeler is Alaba van Bayern München. Doelpunten worden verwacht van Marc Janko en Marko Arnautovic. Spelers die een verleden hebben bij FC Twente, toen Twente nog spelers kocht die ze helemaal niet konden kopen.

Hongarije
Als Hongarije doorgaat naar de volgende ronde eet de redactie van Salland Centraal een paar voetbalschoenen op. Beste speler van de Hongaren is Balazs Dzsudzsak, de oud-speler van PSV is met zijn linkerbeen nogal eens gevaarlijk. Als er al gescoord wordt door de Hongaren, dan doet Dzsudzsak het.

Het EK-voetbal in Frankrijk start vrijdag 10 juni. Tsja, had je bij kunnen zijn…. Je kunt er toch een beetje bij zijn door mee te doen met onze EK-poule. Ga naar https://www.scorito.com/ek-poule/ek2016/goal-centraal en doe mee! Er zijn mooie prijzen te winnen. Jumbo Raalte stelt een minuut gratis winkelen ter beschikking, De Gouverneur geeft elf munten weg (voor de basisspelers van je voetbalteam) en bij Bistro Nostalgie mag je voor twee personen eten (ter waarde van 50 euro).

Ook maak je kans op een vlaai van Limburgia en een cadeaubon ter waarde van 25 euro bij Prins Sport Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.