ek poule c uitgelicht duitsland oekraine polen and noord ierland

Duitsland
Spelers uitlichten in de ijzersterke selectie van Duitsland is lastig. Dan blijf je namelijk bezig. Als we dan toch een selectie moeten maken, let dan op extra op Mesut Özil, de koning van de assists. Een bulk aan kracht achterin met Boateng en Hummels en de beste keeper van de wereld op goal, namelijk Manuel Neuer van Bayern München. Goals maken met de met de altijd hard werkende Thomas Müller, good-old torhunter Mario Gomez en toptalent Leroy Sané (Schalke 04) moet geen probleem zijn.

Oekraïne
Oekraïne is natuurlijk bekend van oud-sterspeler Shevchenko en het associatieverdrag. Die doen echter niet mee dit EK. Tegenwoordig is de meest bekende speler Anatoliy Tymoshchuk, oud-speler van Bayern München. Op het EK in 2012 waren de blauwgelen er ook bij, daarvoor een hele tijd niet. Op het scoreformulier van Oekraïne staan ook standaard Yevhen Konoplyanka (Sevilla) en Andriy Yarmolenko (Dynamo Kiev).

Polen
De Polen beschikken over een dodelijke voorhoede met absolute topspits Robert Lewandowski (Bayern Munich). In zijn schaduw staat Ajacied Arkadiusz Milik. Bij Ajax niet altijd onomstreden, maar bij Polen een vaste waarde met een hoger rendement. Het middenveld en de verdediging bestaat uit een hoop spelers met niet uit te spreken namen. Wel staat er nog een topkeeper achter, Wojciech Szczesny (AS Roma).

Noord-Ierland
Grote verrassing op het EK is Noord-Ierland. Wie vooraf voorspelde dat zij überhaupt het EK zouden halen werd voor gek verklaard. Een hoop enthousiasme en keihard werkende spelers geven dit team een hoge gunfactor. Supporters geven het voetbal extra glans, supporters van Noord-Ierland geven het toernooi een geweldige glans.

Het EK-voetbal in Frankrijk start vrijdag 10 juni. Tsja, had je bij kunnen zijn…. Je kunt er toch een beetje bij zijn door mee te doen met onze EK-poule. Ga naar https://www.scorito.com/ek-poule/ek2016/goal-centraal en doe mee! Er zijn mooie prijzen te winnen. Jumbo Raalte stelt een minuut gratis winkelen ter beschikking, De Gouverneur geeft elf munten weg (voor de basisspelers van je voetbalteam) en bij Bistro Nostalgie mag je voor twee personen eten (ter waarde van 50 euro).

Ook maak je kans op een vlaai van Limburgia en een cadeaubon ter waarde van 25 euro bij Prins Sport Ommen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.