ek poule b uitgelicht engeland rusland wales and slowakije

Engeland
Engeland, zoals al gezegd, favoriet in deze poule. Heel Engeland snakt naar succes. Scorend vermogen zit er in deze ploeg genoeg met revelatie van afgelopen seizoen Jamy Vardy. De man van Leicester City die er de een na de ander inschoot en zijn ploeg kampioen maakte. Naast hem Harry Kane van Tottenham Hotspur, topscorer in de Premier League. Een gigantische hoop talent op het middenveld en een paar flinke beukers achterin, dat moet goed komen.

Rusland
Wat de Russen gaan doen is lastig te zeggen. Dat ze het EK niet gaan winnen, dat is duidelijk. De laatste jaren zijn ze in ieder geval wel een vaste waarde op het EK. Ingedeeld op de 24e plek op de FIFA-wereldranglijst. Met ervaren keeper Igor Akinfeev op goal wordt het hopen op een succes. Let voorin op Artem Dzyuba, hij kan nog wel eens wat moois gaan laten zien.

Wales
Alle ballen op Bale. Gareth Bale is de absolute sterspeler van Wales. De beste man werd jaren geleden door Real Madrid voor een slordige 100 miljoen gekocht van de Spurs. Een gouden linkerpoot, heel veel snelheid en een knotje op het hoofd, wat wil je nog meer. Toch is ook het middenveld van Wales niet gek, let op Aaron Ramsey (Arsenal), Joe Allen (Liverpool) en Andy King (Leicester City).

Slowakije
Het EK winnen gaat ook voor deze ploeg wat te ver. Voetbal zit er in deze ploeg echter genoeg. Verdediger Martin Skrtel van Liverpool is misschien niet de beste voetballer, maar je staat er als spits liever niet tegenover. Ster van de ploeg is Marek Hamsik van Napoli, makkelijk te herkennen aan een strakke hanekam. In de spits nog Adam Nemec van Willem II, een van de slechts twee spelers uit de Eredivisie die wel aanwezig is op het EK.

Het EK-voetbal in Frankrijk start vrijdag 10 juni. Tsja, had je bij kunnen zijn…. Je kunt er toch een beetje bij zijn door mee te doen met onze EK-poule. Ga naar https://www.scorito.com/ek-poule/ek2016/goal-centraal en doe mee! Er zijn mooie prijzen te winnen. Jumbo Raalte stelt een minuut gratis winkelen ter beschikking, De Gouverneur geeft elf munten weg (voor de basisspelers van je voetbalteam) en bij Bistro Nostalgie mag je voor twee personen eten (ter waarde van 50 euro).

Ook maak je kans op een vlaai van Limburgia en een cadeaubon ter waarde van 25 euro bij Prins Sport Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.