Home / archiefcentraal / egcs gaat ook in lemelerveld verder

egcs gaat ook in lemelerveld verder

De verhuizing is 13 juni afgerond. In het nieuwe pand kun je dan terecht voor de dagelijkse artikelen als inkt, maar ook voor verkoopadvies, reparaties en dergelijke. “De beschikbare ruimte is daar beperkter, met een beperktere voorraad, maar we zullen proberen altijd een snelle levering vanuit bijvoorbeeld onze vestiging in Nijverdal te garanderen”, zegt Gerben Krukkert.

“Verder zal onze, volledig vernieuwde, website een centrale rol gaan spelen om ons assortiment toch te kunnen uitbreiden. Voor de webshop geldt meestal: vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen al in huis of af te halen.

De vestiging in Lemelerveld is open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.