Home / archiefcentraal / eerste maatschappelijke beursvloer in ommen

eerste maatschappelijke beursvloer in ommen

Het doel van de beursvloer is om op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om daarmee de kracht van de lokale samenleving in Ommen te versterken. Zo ontstaan nieuwe contacten en leren ondernemers ook het maatschappelijke veld kennen.

Vrijwilligerssteunpunt Ommen en stichting Festijn gaan de komende maanden hun uiterste best doen om zoveel mogelijk ondernemers te enthousiasmeren voor de eerste editie van de Ommense beursvloer. “Dit kan een stevige extra impuls geven aan het vrijwilligerswerk en het verenigingsleven in Ommen”, aldus Melanie Kleinheerenbrink, medewerker van het Vrijwilligerssteunpunt Ommen.

Gesloten portemonnee
Tijdens de maatschappelijke beursvloer wisselen bedrijven en vrijwilligersorganisaties met gesloten portemonnee onderling diensten en middelen uit. Ondernemers uit Ommen kunnen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid bij de lokale samenleving tonen door verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Als tegenpresentatie verlenen verenigingen en stichtingen een dienst aan ondernemers.

Deelname is gratis
Bedrijven, verenigingen en stichtingen hebben tijdens de beursvloer anderhalf uur de tijd om met elkaar te bespreken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteindelijk is het bedoeling dat er zoveel mogelijk matches tussen vraag en aanbod tot stand komen.

Deelname aan de beursvloer is gratis. Op donderdag 10 november start de beursvloer in Praktijkschool De Maat aan de Baron van Fridaghstraat 137 te Ommen om 17.00 uur en eindigt rond 18.30 uur.

Organisaties kunnen zich nu aanmelden voor deze eerste editie van de beursvloer in Ommen via www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.