eerste beursvloer dalfsen groot succes

Beursvloer werd om 19.30 uur met een klap op de gong geopend door Wethouder Von Martels. Vanaf dat moment hadden de deelnemers anderhalf uur tijd om te handelen met gesloten beurs.

De deelnemers hadden zich goed voorbereid en wisten wat ze zochten en te bieden hadden. Er werd vanaf het eerste moment druk gehandeld en al snel stonden de eerste partijen op het podium om de gemaakte match door de notaris te laten ondertekenen. De aanwezige accountant noteerde de waarde van de match.

De sfeer op de beursvloer was dynamisch. Iedereen sprak en handelde met iedereen. Hoekmannen zorgden er voor dat zoekende deelnemers bij de juiste aanbieder terecht kwamen. De beursvloer speaker meldde regelmatig het aantal gesloten matches en hoeveel tijd er nog over was om te handelen. Deelnemers gingen tot het laatste moment vol enthousiasme op zoek naar de juiste partij om vooral nog een match te sluiten met iemand die aan hun vraag kon voldoen. Er werden ook goede tegenprestaties geboden. Gemaakte matches leveren voor beide partijen wat op.

Om 21.00 uur klonk de gong opnieuw en was de beursvloer gesloten. Het eindresultaat werd kort daarna bekend gemaakt: 64 matches ter waarde van ruim 23.000 euro. Een prachtig resultaat waar na afloop bij een hapje en drankje nog lang over na werd gepraat.

De eerste Maatschappelijke Beursvloer in de Gemeente Dalfsen mag een succes worden genoemd en zal zeker een vervolg krijgen de komende jaren. Om een impressie te krijgen van de avond, zijn er foto’s geplaatst op de website www.beursvloerdalfsen.nl