Home / archiefcentraal / duitse ac dc tributeband naar calluna

duitse ac dc tributeband naar calluna

De voorverkoop is inmiddels gestart; kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Calluna.

She’s Got Balls bestaat uit vijf professionele eersteklas muzikanten, die als geen ander weten hoe live te spelen en garant te staan voor een indrukwekkende show. De zangeres won met haar geweldige rock-stem in 2013 de Duitse Rock- und PopMuzikverband Award voor beste Duitse metal-zangeres.

De bevlogen ritme-sectie bestaat uit Anja (drums), Conny (Bas) en Jani (ritmegitaar). Zij spelen al geruime tijd samen en staan borg voor een solide basis. De perfecte AC/DC sound wordt afgemaakt door de briljante lead-gitariste Lady Catman. Haar solo’s zullen de harten van de Angus Young fans sneller doen kloppen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.