drie dagen feest voor het hele gezin tijdens truckfestijn balkbrug

Robert van Marle van de organisatie van Truckfestijn Balkbrug vervolgt: “De chauffeurs komen elk jaar weer vol enthousiasme naar Balkbrug om het feestterrein te vullen met hun vrachtauto’s. Samen met de verschillende activiteiten en muziek vormen zij een geweldig feest waar u zich als bezoeker 3 dagen kunt vermaken!”

Drie dagen feest, dat belooft nog wat. “We hebben dan ook een flink gevuld muziekprogramma. Zo hebben we op vrijdagavond de Q Music Foute Party in de feesttent. Op zaterdag kunt u luisteren naar de muziek van de Hippie Tunes en de Kisjeskearls en sluiten we de dag af met DJ Erik Docter en een optreden van Papa di Grazzi, wat garant staat voor een supermuzikale, verassende en vooral erg gezellige feestavond! Op zondag maken we het muziekprogramma compleet met Jhonny and the Rockers. Bovendien houdt Strobaal FM, een lokale geheime zender, een marathon-uitzending rechtstreeks vanaf het feestterein.”

Ook als je niet van vrachtauto’s houdt is Truckfestijn Balkbrug een evenement om naar toe te gaan met vrienden, het gezin of familie? “Absoluut! Er is voor iedereen wel iets te doen, zien of beleven. Natuurlijk zijn er voor de echte vrachtauto-liefhebbers activiteiten zoals de Minitruckers, die met hun miniaturen een kijkje van bovenaf geven in de wereld van chauffeurs. En ‘Try the Truck’, een gratis rijles van Van Buuren Opleidingen in een vrachtauto, zodat u zelf kunt ervaren hoe het is om een chauffeur te zijn. De Minitruckers en Van Buuren Opleidingen zijn elk jaar weer enthousiast om aan dit festijn mee te werken en dit zijn dan ook onderdelen welke elk jaar weer vele bezoekers trekken. Maar daarnaast zijn er zoveel andere dingen!”

Voorbeelden die genoemd worden zijn een kermis, een demonstratie van Hondenschool Adel, de ‘Sterkste Team’-wedstrijd en een kinderspeelplaats met onder andere een ‘brandweerslide’ van 28 meter, een zandbak, zwembad en schmink-hoek.

Koggel Verhuur verzorgt het gehele weekend de catering, met o.a. op de vrijdagavond een Live Cooking in het ‘Truckerscafé’. Hier kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd. En op zaterdagavond wordt door de enige echte ‘Low ’n Slow Meister – De Smoker’, een mega hybride BBQ, het vlees bereidt voor de deelnemende chauffeurs en genodigden. “Ook al eet u niet mee, dit is al een bezienswaardigheid op zich!” zegt Robert met een glimlach.

Al met al zijn er al heel wat redenen genoemd om het weekend van 8, 9 en 10 juli in uw agenda vrij te houden, maar dit is nog lang niet alles, er wordt nog druk gewerkt aan het festijn! Houd de website www.truckfestijnbalkbrug.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes, het gehele programma en verdere info. Eén ding is zeker; het worden drie dagen feest voor het hele gezin!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.