Home / archiefcentraal / dobbelrit door het vechtdal voor stihting als

dobbelrit door het vechtdal voor stihting als

Zes locaties in de regio zijn onderdeel van de dobbelrit: Het Trefpunt in Balkbrug, Café The Alley in Gramsberg, Café ’t Achterhuus in Zuidwolde, Clubhuis MTC Route 66 in Witharen, MTC De Gasschoeve in Collendoorn en MC Antrappers De Wiekslag in De Wijk. Vanaf elke locatie kan gestart worden. 

Om 11.00 uur wordt er gestart vanaf alle zes de locaties, waarbij een worp met de dobbelsteen ter plekke bepaalt wat de volgende locatie wordt van de rit. Een spel op de locatie zelf kan strafkilometers opleveren of juist niet. Genoeg leuke onderdelen dus voor een gevarieerde motor-dobbelrit, want de winnaar is de motorrijder die het minst aantal kilometers op zijn of haar papier heeft staan nadat alle locaties zijn bezocht.

Deelname kost 10 euro. Dat bedrag wordt gedoneerd aan de Stichting ALS. Het einde van de dobbelrit is om 16.00 uur. Vanaf die tijd vindt ook de prijsuitreiking plaats in Café The Alley in Gramsbergen. Natuurlijk mag de rit alleen gereden worden maar medepassagiers, duo’s en trio’s kunnen ook deelnemen en meedingen naar de prijzen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.