Home / archiefcentraal / dalfsen 1 oefent tegen sc horstel

dalfsen 1 oefent tegen sc horstel

Afgelopen weekend brachten leiders Ard Busscher en Arjan Bosch alvast een bezoekje aan het zo’n 115 kilometer verderop gelegen Hörstel. Daar werden ze verwelkomd door voorzitter Jürgen Lücke en hoofd voetbalzaken Christian Recker. Ook werd alvast gesproken over een eventueel onderling oefenduel in 2017. Het is de bedoeling dat de selectie van SC Hörstel in het jubileumjaar van SV Dalfsen bij de roodgelen op bezoek komt.

SC Hörstel, uit de gelijknamige partnergemeente van Dalfsen, komt uit in de Kreisliga A, het negende niveau van de Duitse voetbalpiramide. In die competitie eindigde de ploeg afgelopen seizoen op de zesde plaats. In het district waarin Hörstel actief is, district Tecklenbrug, kent de Duitse competitieopzet twaalf niveaus.

Lees hier het artikel op de website van SC Hörstel.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.