Home / archiefcentraal / cda houdt inloopbijeenkomst in buitengebied ommen

cda houdt inloopbijeenkomst in buitengebied ommen

“Als CDA Ommen staan we midden in de maatschappij en daarnaast willen we goede contacten houden met alle inwoners van Ommen”, aldus de partij. Daarom houdt het CDA Ommen dit jaar de inloopspreekuren niet alleen in het gemeentehuis van Ommen, maar ook op locatie in de gemeente. Onder het motto: ‘luisteren naar de wensen van de mensen’ is er iedere maand een inloopspreekuur in het buitengebied en daarnaast ook een in het gemeentehuis.

Inwoners van Ommerkanaal, maar ook groeperingen zijn maandag 11 juli vanaf 19.30 uur welkom in het Buurthuis Ommerkanaal, Ommerkanaal West 26 te Ommen. Aansluitend gaat het CDA in gesprek met het Plaatselijk Belang Ommerkanaal. De koffie staat klaar.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.