Home / archiefcentraal / bisby babes winnen zeventallentoernooi vv avereest

bisby babes winnen zeventallentoernooi vv avereest

Zaterdag 4 juni werd door VV Avereest het altijd sportieve en gezellige 7-tallentoernooi georganiseerd. Vanuit Balkbrug en de regio verzamelden 17 vriendenteams met de meest ludieke namen zich op Sportpark De Balk om te strijden voor de felbegeerde Pepsi 7-tallentoernooi wisselbokaal.

Met een subtropische temperatuur werden om half elf de eerste poule-wedstrijden afgetrapt. Vanuit vier poules gingen de beste acht door naar de kwartfinales. Om kwart over vier werd de finale gespeeld tussen Politiekorps Salland uit Dedemsvaart en De Bisby Babes uit Balkbrug. Net als vorig jaar. Deze strijd werd beslecht in het voordeel van het De Bisby Babes, ook zoals vorig jaar. Zij gingen wederom aan de haal met de bokaal en het prijzengeld van 200 Euro.

Het warme weer zorgde voor een zomerse dag op Sportpark De Balk. Voor de voetballers was het soms wel pittig. Gelukkig had de organisatie geregeld dat er genoeg rusttijden waren tussen de wedstrijden en tevens werden er gratis flesjes water ter beschikking gesteld. Met 27 graden sporten was dit geen overbodige luxe. Al met al was het toch een prachtig weertje en werd er fanatiek en sportief gevoetbald. Na de wedstrijden was er op het terras en in de kantine nog een gezellige afterparty, geregeld door Qubiss. De zomerse tunes uit de boxen van DJ Dredan en zomerse biertjes sloten naadloos aan bij de geslaagde zomerse voetbaldag.

 

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.