Home / archiefcentraal / biologisch varkensvlees proeven bij maatschap eikelboom in lemelerveld

biologisch varkensvlees proeven bij maatschap eikelboom in lemelerveld

In Lemelerveld doet Maatschap Eikelboom ook mee met Lekker naar de Boer. Iedereen is van harte welkom op zondag 19 juni van 11.00 tot 16.00 aan de Haarweg 35. Hier kun je een rondleiding krijgen, biologisch varkensvlees proeven en voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten.

Lekker naar de Boer laat je kennis maken met de wereld achter biologisch. Door heel Nederland, bij 130 bedrijven, is er van alles te zien en beleven voor jong en oud. Biologische boeren en tuinders vertellen hun enthousiaste verhalen over het boerenleven en laten je hun producten zien, ruiken, voelen en proeven. Er zijn veel verschillende (kinder)activiteiten, zoals rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen, workshops, zelf oogsten, dieren aaien en spelletjes. En er is natuurlijk genoeg ruimte om de boer het hemd van het lijf te vragen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.