Home / archiefcentraal / beelden oplichter action ommen in onder de loep

beelden oplichter action ommen in onder de loep

Op 8 juni rond 11.00 uur licht een man de Action aan de Markt in Ommen op. Op beelden is duidelijk te zien dat de man met lege handen de winkel binnenkomt. Bij de kassa biedt hij echter vier dekbedhoezen en een asbak ter retour aan. Een kassabon kan hij niet laten zien.

In Onder de Loep zijn de beelden deze week te zien. Op donderdagavond vanaf 17.45 uur en vervolgens elk uur in de herhaling. Naderhand wordt de zaak ook geplaatst op www.politie.nl, onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.