autobedrijf harry nijboer steunt team sukerbiet en plankenkoorts

Team Sukerbiet mocht om deze actie kracht bij te zetten ook aandacht schenken aan haar activiteiten in de vorm van een standje met een fotopresentatie en een melkbus tijdens de open dagen. Hierin konden de bezoekers als cadeau ook nog een financiële bijdrage doneren, een initiatief, waarmee team Sukerbiet natuurlijk erg blij was.

Na het weekend werd de bus gelicht en de bankrekening bekeken. In de ledenvergadering kon Harry, die zelf één van de initiatiefnemers van Team Sukerbiet is, onder luid applaus melden dat tezamen met een bijdrage van Autobedrijf Harry Nijboer een bedrag van in totaal € 4000 gedoneerd kon worden.

Omdat team Sukerbiet ook lokale doelen steunt had de directie van Autobedrijf Harry Nijboer de wens om een deel te schenken aan Plankenkoorts, die momenteel druk bezig is met de voorbereidingen van een uniek openluchtspel. Regisseur Joop Kieftenbeld mocht dan ook een cheque van € 500 in ontvangst nemen. Het overige bedrag gaat naar team Sukerbiet die zorg draagt dat dit geld bij het KWF terecht komt. Team Sukerbiet organiseert jaarlijks meerdere evenementen om geld in te zamelen hiervoor.

Autobedrijf Harry Nijboer werd door Joop Kieftenbeld en Penningmeester Henk Brouwer van Team Sukerbiet hartelijk bedankt voor deze aangename verrassing; een bewijs dat het bedrijf ook zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid kent. Op naar het 40-jarig bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.