Home / archiefcentraal / autobedrijf harry nijboer steunt team sukerbiet en plankenkoorts

autobedrijf harry nijboer steunt team sukerbiet en plankenkoorts

Team Sukerbiet mocht om deze actie kracht bij te zetten ook aandacht schenken aan haar activiteiten in de vorm van een standje met een fotopresentatie en een melkbus tijdens de open dagen. Hierin konden de bezoekers als cadeau ook nog een financiële bijdrage doneren, een initiatief, waarmee team Sukerbiet natuurlijk erg blij was.

Na het weekend werd de bus gelicht en de bankrekening bekeken. In de ledenvergadering kon Harry, die zelf één van de initiatiefnemers van Team Sukerbiet is, onder luid applaus melden dat tezamen met een bijdrage van Autobedrijf Harry Nijboer een bedrag van in totaal € 4000 gedoneerd kon worden.

Omdat team Sukerbiet ook lokale doelen steunt had de directie van Autobedrijf Harry Nijboer de wens om een deel te schenken aan Plankenkoorts, die momenteel druk bezig is met de voorbereidingen van een uniek openluchtspel. Regisseur Joop Kieftenbeld mocht dan ook een cheque van € 500 in ontvangst nemen. Het overige bedrag gaat naar team Sukerbiet die zorg draagt dat dit geld bij het KWF terecht komt. Team Sukerbiet organiseert jaarlijks meerdere evenementen om geld in te zamelen hiervoor.

Autobedrijf Harry Nijboer werd door Joop Kieftenbeld en Penningmeester Henk Brouwer van Team Sukerbiet hartelijk bedankt voor deze aangename verrassing; een bewijs dat het bedrijf ook zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid kent. Op naar het 40-jarig bestaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.