antje de groot voorzitter festival de vecht

“Soms is het goed om nieuwe mensen in het bestuur te halen”, aldus Ron Nijhof, die de voorzittershamer vanmiddag overdroeg. “Antje de Groot was altijd al een enthousiaste bezoekster van het Festival en heeft met haar kennis en netwerk zeer veel waarde voor het Festival. Samen met haar gaan we volop aan de slag met de voorbereidingen voor het Festival in 2017.”

Als we aan Antje vragen wat haar ambities zijn voor het Festival, is het antwoord duidelijk. “Festival de Vecht is een prachtig evenement voor de regio, waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Mijn uitdaging ligt erin om ervoor te zorgen dat het evenement laagdrempeliger wordt en nog meer lokaal publiek gaat trekken.”

Zoals gezegd zijn de voorbereidingen voor Festival de Vecht al in volle gang. “Op basis van onze eigen ervaringen en de suggesties van de sponsoren hebben we al een concept programma in elkaar gezet. Op dit moment worden de eerste lijntjes met de artiesten gelegd”, aldus Joke van Davenhorst, die zich met het muzikale programma bezig houdt. “Het wordt weer een mooie mix van artiesten, in het prachtige decor op het water van de Vecht. Reserveer dus allemaal alvast het weekend van 25 augustus 2017 in jullie agenda’s!.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.