zp ommen presenteert zich aan ondernemend ommen

ZP Ommen wil zich deze avond graag presenteren aan ondernemend Ommen en heeft daarom de burgermeester van Ommen, de heer Mark Boumans, en vertegenwoordigers van de besturen van de Ondernemers Vereniging Ommen en de Handelsvereniging Ommen uitgenodigd.

Het Ondernemershuis, vertegenwoordigd door Ramina Reefman deze avond, is de verbindende plek voor ondernemers in het Vechtdal. Het Ondernemershuis is er voor en door alle ondernemers en dus ook voor de leden van ZP Ommen en overige ondernemers is Ommen e.o.

Aanvang van de avond is 19.30 uur waarna de avond om 20.00 uur start met een voorstelronde van de ZP Ommen leden met aansluitend de presentatie van Ramina Reefman. Na afloop zal er een informele netwerkborrel plaatsvinden en wordt de avond om 23.00 uur afgerond.

Aanmelden voor deze avond dient voor 24 mei te gebeuren via info@zpommen.nl. De leden van ZP Ommen mogen eenmalig kosteloos een introducé meenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.